Σάββατο 4 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Ντέρμπι τετράδας στην Πυλαία

Το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Αρη, που θα διεξαχθεί σήμερα στην Πυλαία, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στην Basket League. Το παιχνίδι, πέρα από την ιδιαιτερότητα που το συνοδεύει, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τους δύο αντιπάλους και τον κοινό στόχο τους για παρουσία στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Για τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ η αναμέτρηση αποτελεί την τελευταία ευκαιρία προκειμένου να ξαναμπεί δυναμικά στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης, αφού σε περίπτωση ήττας ουσιαστικά ο στόχος θα έχει χαθεί. Ο φιλοξενούμενος Αρης, που πλέον έχει απομακρυνθεί αρκετά από τη διεκδίκηση της 3ης θέσης, στοχεύει στη νίκη προκειμένου να εδραιώσει τη θέση του στο τέταρτο «σκαλοπάτι» της βαθμολογίας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, δοκιμασία περιμένει τον έτερο κάτοχο της 4ης θέσης αυτήν τη στιγμή, Κολοσσό Ρόδου, που θα αγωνιστεί στην Πάτρα με αντίπαλο τον Προμηθέα, στο δεύτερο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής για την κατάσταση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Τον πρώτο λόγο θεωρητικά έχει η τρίτη της βαθμολογίας ΑΕΚ, φιλοξενώντας την Κύμη στο ΟΑΚΑ, όπως και ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, που μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ θέλει να ξαναγυρίσει στις εγχώριες επιτυχίες, υποδεχόμενος στο ΣΕΦ την ουραγό Δόξα Λευκάδας.

  • Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: ΑΕΚ - Κύμη (17.00 OTE Sports 4), Προμηθέας Πατρών - Κολοσσός Ρόδου (17.00 Novasports 2 λεπτό/λεπτό), Τρίκαλα - Αρης (17.00 Novasports 2 λεπτό/λεπτό), Ρέθυμνο - Απόλλων Πάτρας (17.00 Novasports 2 λεπτό/λεπτό) ΠΑΟΚ - Αρης (21.00 Νovasports 1). KΥΡΙΑΚΗ: Ολυμπιακός - Δόξα Λευκάδας (17.30 ΟΤΕ Sports 4). ΔΕΥΤΕΡΑ: Κόροιβος - Παναθηναϊκός (17.00 Νovasports 2).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ