Σάββατο 4 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
VOLLEY LEAGUE
Στον Βορρά το ενδιαφέρον

Το ντέρμπι του τρίτου της βαθμολογίας ΠΑΟΚ με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό τη Δευτέρα, και η σημερινή δοκιμασία του δεύτερου Παναθηναϊκού στην Αλεξανδρούπολη με αντίπαλο τον Εθνικό, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στη Volley league ανδρών.

Στην Πυλαία ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θέλει να ξεπεράσει με επιτυχία ένα ακόμα δύσκολο εμπόδιο, αυξάνοντας κι άλλο τη διαφορά από τους διώκτες του στην πορεία του για την κατάκτηση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, έχοντας εδραιωθεί στην τρίτη θέση, βρίσκεται στο κυνήγι του δεύτερου «σκαλοπατιού» και δεν έχει περιθώρια απωλειών.

Στην Αλεξανδρούπολη ο Παναθηναϊκός επιδιώκει να περάσει χωρίς απώλειες προκειμένου να διατηρηθεί στη 2η θέση, με αντίπαλο τον γηπεδούχο Εθνικό, ο οποίος βρίσκεται στην 8η θέση.

Αναλυτικά τα παιχνίδια: ΣΗΜΕΡΑ: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναθηναϊκός (17.00), Ηρακλής Χαλκίδας - Ορεστιάδα (18.00), Παμβοχαϊκός - Κηφισιά (18.00), Κυζικός - Φοίνικας Σύρου (19.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναχαϊκή - Ηρακλής (18.00). ΔΕΥΤΕΡΑ: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (19.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ