Σάββατο 4 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Κόντρες σε φόντο πλέι - οφ

Οι συγκάτοικοι στη 2η θέση, Πανιώνιος και Ξάνθη, κοντράρονται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής

ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι συγκάτοικοι στη 2η θέση, Πανιώνιος και Ξάνθη, κοντράρονται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής
Στις κόντρες που αφορούν το σκηνικό στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ επικεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 19η αγωνιστική της Super League, ιδιαίτερα μάλιστα με τις βαθμολογικές ανακατατάξεις και τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Από τα παιχνίδια του προγράμματος ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις σε Νέα Σμύρνη και Γιάννενα.

Στην πρώτη, οι δύο εκ των τριών συγκατοίκων της δεύτερης θέσης, Πανιώνιος και Ξάνθη, θα αγωνιστούν σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τους δύο αντιπάλους, που στόχο έχουν την παραμονή τους στο δεύτερο σκαλοπάτι. Και οι δύο ομάδες, που αποτελούν μέχρι στιγμής τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος και έχουν να επιδείξουν σταθερότητα στην απόδοσή τους, αναμένεται να παλέψουν επί ίσοις όροις για το πολύτιμο «τρίποντο». Για τους γηπεδούχους επιστρέφει ο Ενγκόγκ, ενώ για τους φιλοξενούμενους, που προέρχονται από δύσκολη πρόκριση στο Κύπελλο επί του ΟΦΗ, επανέρχεται ο πρώτος σκόρερ τους Γιουνές και ο Τριάδης.

Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ, που προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να μην έχουν περιθώρια απωλειών. Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στην 6η θέση, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί προκειμένου να ξαναπλησιάσουν την πρώτη πεντάδα και να αλλάξουν τα δεδομένα της μάχης για συμμετοχή στα πλέι οφ. Με την πλάτη στον τοίχο για τους 3 βαθμούς βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, που εξακολουθεί να μην πείθει με τις εμφανίσεις του και έχει κατρακυλήσει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Με ανεβασμένη ψυχολογία από τις συνεχιζόμενες επιτυχίες και την εκτόξευση στη 2η θέση της βαθμολογίας, ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει νικηφόρα, υποδεχόμενος τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Με την ψυχολογία στα ύψη από το αήττητο σερί στους τέσσερις τελευταίους αγώνες και την ευρεία νίκη επί του Λεβαδειακού για το Κύπελλο, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Βέροια, με σκοπό να συνεχίσει τις επιτυχίες της που θα την ξαναφέρουν στα ψηλά «σκαλοπάτια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ