Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

ΠΟΛΟ: Αλλαγή σκυτάλης και θέσεων υπήρξε στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής γυναικών, με τον Γιώργο Μορφέση να επιστρέφει στο «τιμόνι» της ομάδας μετά από δύο χρόνια, αντικαθιστώντας τον Σάκη Κεχαγιά. Ο τελευταίος μετακινήθηκε στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, θέση την οποία κατείχε μέχρι πρότινος ο Γιώργος Μορφέσης.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Στο Ταρτού της Εσθονίας θα κάνει... ποδαρικό στη νέα αγωνιστική περίοδο η Ελένη Κελαϊδίτη, η οποία θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά γυμναστικής Μiss Valentine, που αρχίζει σήμερα στην πόλη της Εσθονίας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 12 Φλεβάρη. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν 44 αθλήτριες από 22 χώρες. Παράλληλα στο διεθνές τουρνουά αναμένεται να γίνουν τα επίσημα «αποκαλυπτήρια» τόσο του νέου κώδικα βαθμολογίας Ρυθμικής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIG) για τον Ολυμπιακό κύκλο 2017-2020, όσο και των καινούριων προγραμμάτων των αθλητριών, που έχουν δομηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου κώδικα.

ΣΤΙΒΟΣ: Τη δεύτερη ευκαιρία τους ώστε να πιάσουν τα όρια για συμμετοχή στο επερχόμενο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Βουδαπέστης θα έχουν σήμερα Λίλη Αλεξούλη και Ευθυμία Κολοκυθά στο μήκος, συμμετέχοντας στο διεθνές μίτινγκ του Λιντζ της Αυστρίας. Στην προηγούμενη συμμετοχή τους η Αλεξούλη αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Σαμπαντέλ, κάνοντας 6.38μ., ενώ η Κολοκυθά ξεκίνησε από τη Γαλλία και το μίτινγκ της Ναντ, πηδώντας στα 6.08μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ