Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Αγκάλιασε την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Με τον ΠΑΟΚ να αγκαλιάζει την πρόκριση μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Ξάνθη, και τους Πλατανιά και ΑΕΚ να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, ολοκληρώθηκαν χτες τα πρώτα παιχνίδια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στα Πηγάδια ο ΠΑΟΚ συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του, παίρνοντας πολύτιμη νίκη με 2-1 επί της γηπεδούχου Ξάνθης. Κάτι που τον φέρνει «με το ενάμισι πόδι» στα ημιτελικά, αφού για τη ρεβάνς της Τούμπας έχει την τύχη στα χέρια του. Αν και το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, εντούτοις οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη στα γκολ αρχικά του Μυστακίδη στο 21` και μετέπειτα του Πρίγιοβιτς στο 63`, που ήταν το δεύτερο συνεχόμενο τέρμα του πρόσφατου μεταγραφικού αποκτήματος του «Δικεφάλου». Για την Ξάνθη είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Λάζιτς (52`).

Στα Χανιά η ΑΕΚ μπορεί να παρέμεινε για έναν ακόμα αγώνα (από την έλευση του Χιμένεθ) αήττητη και χωρίς να δεχτεί γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε και να βάλει αυτήν τη φορά, μένοντας στο 0-0 με τον Πλατανιά. Ετσι τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν ελαφρύ προβάδισμα μετά την ισοπαλία στην Κρήτη. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δυνατό από πλευράς μαρκαρισμάτων, ωστόσο μέτριο από πλευράς θεάματος, με τις δύο ομάδες να ρίχνουν το βάρος στην άμυνα, χωρίς να δημιουργήσουν αρκετές φάσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ