Πέμπτη 23 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΒ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει επιθέσεις στα κομματικά γραφεία

Τις επιθέσεις από «αγνώστους» μέσα στο σκοτάδι της νύχτας, που γίνονται το τελευταίο διάστημα στα γραφεία της, καταγγέλλει η ΚΟΒ Μενεμένης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, «οι επιθέσεις αυτές εκφράζουν την προσπάθεια παρεμπόδισης της δράσης του Κόμματος. Αποβλέπουν στον εκφοβισμό των μελών και των οπαδών του ΚΚΕ, που ακλόνητα παλεύουν για την ανασύνταξη του κινήματος, για να σηκώσει ο λαός κεφάλι, για να μην περάσουν η ξενοφοβία και ο ρατσισμός. Αποβλέπουν ακόμα στην τρομοκράτηση όλων όσοι έχουν αρχίσει να αγανακτούν, να απομακρύνονται από τη λογική των αστικών κομμάτων και "στήνουν αυτί" στο ΚΚΕ».

Η ΚΟΒ Μενεμένης σημειώνει επίσης πως «αφορμή για την έξαρση του αντικομμουνισμού έχει σταθεί η πολιτική δραστηριότητα της ΚΟΒ ενόψει της λειτουργίας δομών ΔΥΕΠ σε σχολεία της περιοχής, συνεπώς και της ένταξης προσφυγόπουλων στα σχολεία, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση μικρής μερίδας φασιστοειδών. Η ΚΟΒ ανέδειξε την ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που διαμόρφωσε συνθήκες εγκλωβισμού για τους πρόσφυγες στη χώρα μας καθώς και τον αντιδραστικό και αποπροσανατολιστικό χαρακτήρα της δράσης διαφόρων φασιστικών μορφωμάτων, που καλλιεργούν την ξενοφοβία και το ρατσισμό και αποπροσανατολίζουν τη συζήτηση θεωρώντας ως πρόβλημα τους πρόσφυγες και όχι ως πρόβλημα τις αιτίες που αναγκάζουν τους ανθρώπους να γίνονται πρόσφυγες και μετανάστες».

Καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία της περιοχής να καταδικάσουν τέτοιες πρακτικές, που έχουν στόχο το λαϊκό κίνημα και όχι μόνο το ΚΚΕ, να απομονώσουν τους φασίστες και τις ιδέες τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ