Σάββατο 4 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Στο επίκεντρο ΟΑΚΑ και Πάτρα

Η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Αρη και η δύσκολη αποστολή της ΑΕΚ στην Πάτρα, όπου αντιμετωπίζει τον ανεβασμένο αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα Προμηθέα, είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στην 24η αγωνιστική της Basket League. Στα αξιοσημείωτα και η κόντρα της Πελοποννήσου μεταξύ Κόροιβου Αμαλίδας και Απόλλωνα Πατρών, που θεωρείται κρίσιμη για την κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ (17.00 Novasports 2 λεπτό/λεπτό): Ρέθυμνο - Κύμη, Κόροιβος - Απόλλων Πατρών, ΠΑΟΚ - Τρίκαλα, Προμηθέας Πατρών - ΑΕΚ, Δόξα Λευκάδας - Κολοσσός Ρόδου. ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναθηναϊκός - Αρης (17.00 Νοvasports 3), Oλυμπιακός - Λαύριο (17.00 Cosmote Sports 4).

ΕΣΑΚΕ: Αιφνιδιαστική παραίτηση Μελή

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε χτες αιφνιδιαστικά ο Μιχάλης Μελής. Ο μέχρι πρότινος «ισχυρός άνδρας» της Λίγκας γνωστοποίησε μέσω επιστολής του τη συγκεκριμένη απόφαση, επιβεβαιώνοντας τους ψιθύρους που υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό στη Λίγκα σχετικά με την πρόθεσή του να πει «αντίο», λόγω της μη συναίνεσης για την εξεύρεση λύσεων σε σημαντικά ζητήματα (π.χ. τηλεοπτικά, βελτίωση συνθηκών πρωταθλήματος). Προσωρινός πρόεδρος θα γίνει ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ εν συνεχεία οι ομάδες του ΕΣΑΚΕ θα αποφασίσουν για το πώς θα πορευτεί η Λίγκα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ