Παρασκευή 10 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΣ
Εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου και της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, συνδικαλιστικές οργανώσεις διοργανώνουν εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων διοργανώνει εκδήλωση στις 15 Μάρτη 2017, στα γραφεία του (Γιόσεφ Ελίγια 7) με καλεσμένο τον πρέσβη του κράτους της Παλαιστίνης Μαρουάν Τουμπάσι. Οπως σημειώνεται, «η πρωτοβουλία παίρνεται με αφορμή τη νέα κλιμάκωση της ισραηλινής επιθετικότητας ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό, με την ανακοίνωση ότι θα προχωρήσει στην ανέγερση 2.500 νέων εποικιστικών κατοικιών στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη. Επιθετικότητα που πατά στην ανοχή και στηρίζεται από ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και κυβερνήσεις, όπως και η ελληνική, η οποία ενδυναμώνει την οικονομική, πολιτική αλλά και στρατιωτική συνεργασία με το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ».

Αντίστοιχη εκδήλωση διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας την Τρίτη 21 Μάρτη 2017, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεών του, για την ενημέρωση της εργατικής τάξης και του λαού της περιοχής, για τις επικίνδυνες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, στη Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή, λόγω των συνεχών ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και σχεδιασμών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ