Τετάρτη 15 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Φοιτητικά Φεστιβάλ και εκδηλώσεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ

«Το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του... Αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς!» Οι παραπάνω στίχοι του ποιητή της Επανάστασης Βλ. Μαγιακόφσκι είναι το σύνθημα της ΚΝΕ για τα Φοιτητικά Φεστιβάλ και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί σε σχολές πανεπιστημίων και ΤΕΙ σε όλη τη χώρα αυτό το διάστημα.

«Ελα στα Φοιτητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Ελα να συζητήσουμε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου» καλεί η ΚΝΕ τους νέους φοιτητές και σπουδαστές, σημειώνοντας: «Τα φεστιβάλ μας τα χτίζουμε με το μεράκι και τη δίψα μας για συζήτηση, συλλογικότητα, πολιτιστική δημιουργία, άθληση, διασκέδαση. Τα χτίζουμε εμείς, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, που έχουμε βαλθεί να αλλάξουμε τον κόσμο. Ελα μαζί μας γιατί έχουμε κοινό συμφέρον: Να ανατρέψουμε το σύστημα που τσακίζει τη ζωή μας. Να οικοδομήσουμε τη νέα κοινωνία, της πραγματικής ελευθερίας, της ζωής με δικαιώματα, το σοσιαλισμό».

Ο «Ριζοσπάστης» παρουσιάζει σήμερα τα προγράμματα των Φεστιβάλ και των εκδηλώσεων που γίνονται αυτή τη βδομάδα, καθώς και στοιχεία για την αξιόλογη προετοιμασία που γίνεται για ανάλογες εκδηλώσεις το επόμενο διάστημα.




Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ