Τετάρτη 15 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Στη Θεσσαλονίκη

Αυτή τη βδομάδα είναι και το Φοιτητικό Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη, που θα γίνει την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μάρτη, στο φουαγιέ της Νομικής του ΑΠΘ.

Στο χώρο θα λειτουργούν δυο εκθέσεις με θέματα «Τι σήμαινε να σπουδάζεις στην ΕΣΣΔ» και «Η πρόταση της ΚΝΕ για την ανασύνταξη του φοιτητικού κινήματος», θα υπάρχουν βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», στέκια πολιτισμού και κατά των ναρκωτικών, ενώ θα γίνονται και παρουσιάσεις συλλογικών ερευνητικών εργασιών.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα την Παρασκευή 17 Μάρτη περιλαμβάνει: Παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» και του «Οδηγητή» με τίτλο «Ξεκίνα! Ολα πρέπει να τα ξέρεις! Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία!», θεατρικό δρώμενο με βάση το έργο του Μπ. Μπρεχτ «Ο βίος του Γαλιλαίου», συναυλία με τα φοιτητικά συγκροτήματα «Γουρούνια στο διάστημα», «Γιάλος Φιλ», «ΧΑΤΟΥ ΔΕΡΑ», «Datsoon», «Απτυχίωτοι», «Red 11», «Broken sticks», «Saint insane», «Blackberry jam», «Herzt».

Αντίστοιχα, το Σάββατο 18 Μάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδήλωση με θέμα «Ο καπιταλισμός γεννά κρίσεις - πολέμους - προσφυγιά! Παλεύουμε για την ανατροπή του!» με ομιλητή τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, και μετά μεγάλη συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη στα γρασίδια της Φιλοσοφικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ