Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκμεταλλεύονταν αλλοδαπούς

«Παραμάγαζο», με το οποίο εκμεταλλεύονταν αλλοδαπούς, στους οποίους υπόσχονταν άδειες εργασίας και προσωρινής παραμονής στη χώρα μας, είχαν στήσει στην Αθήνα τέσσερα άτομα. Πρόκειται για τους Δημήτριο Μουρκάκο, 67 χρόνων, Σοφία Σαμψωνίδου, 43 χρόνων, Μαρουλία Δρόσου, 25 χρόνων και Κωνσταντίνα Ντόβα, 42 χρόνων. Οι δράστες πιάστηκαν προχτές από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τέσσερις συλληφθέντες, που κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων, λειτουργούσαν γραφείο στον ημιώροφο κτιρίου στην οδό Βούλγαρη 1, απέναντι από τη Διεύθυνση Εργασίας της Νομαρχίας Αθηνών. Εκμεταλλεύονταν αλλοδαπούς, από τους οποίους εισέπρατταν χρηματικά ποσά που υπερέβαιναν τις 300.000 δραχμές, για σύνταξη αιτήσεων-εγγράφων προς έκδοση άδειας εργασίας και προσωρινής παραμονής στη χώρα μας. Στους μετανάστες έλεγαν ότι είχαν σχέση και επιρροή στη Διεύθυνση Εργασίας.

Οπως δήλωσε η νομάρχης Αθηνών, Ε. Μπεσμπέα, «η επέμβαση της Αστυνομίας προκλήθηκε ύστερα από σχετική έγγραφη καταγγελία της αρμόδιας Διεύθυνσης Εργασίας της Νομαρχίας Αθηνών και σε συνεργασία με την οικεία αστυνομική αρχή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ