Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πλατιά ενημέρωση του λαού για τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ

Πραγματοποιείται την ερχόμενη Τρίτη, 11 Σεπτέμβρη, στις 8.30 το βράδυ, στην πλατεία Αριστοτέλους, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα

Εντείνονται οι προετοιμασίες για τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη 11 Σεπτέμβρη στις 8.30 το βράδυ στην Πλατεία Αριστοτέλους. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής της στη Θεσσαλονίκη, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 5 το απόγευμα στο περίπτερο «Νικόλαος Γερμανός» της ΔΕΘ. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί απ' ευθείας από τη Νέα Ελληνική Τηλεόραση (ΝΕΤ).

Καθημερινά οι κομμουνιστές της Θεσσαλονίκης, με εξορμήσεις, αφισοκολλήσεις, και άλλες μορφές πλατιάς ενημέρωσης, προπαγανδίζουν την πολιτική συγκέντρωση του Κόμματος και καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά και να διατρανώσουν την απόφασή τους να συμβάλουν για να ανοίξει ο δρόμος της ανάπτυξης της χώρας σε όφελος του λαού και του τόπου.

Η συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους αποτελεί κορυφαία πολιτική εκδήλωση για την ΚΟΘ του ΚΚΕ, αφού μέσα από αυτή επιδιώκει να εκφραστεί και η απήχηση που βρήκε στο λαό και τους εργαζόμενους η εξόρμηση που πραγματοποίησε στη διάρκεια του καλοκαιριού μέσα από συγκεντρώσεις, περιοδείες, συσκέψεις και εξορμήσεις σε χώρους δουλιάς, σε συνοικίες, σε πόλεις και χωριά της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα επιδιώκει να αποτελέσει δείγμα της πρόθεσης του λαού να δυναμώσει την πάλη ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που επεκτείνεται σε όλους τους τομείς. Γι' αυτό άλλωστε καθημερινά μέσα από το πλατύ κάλεσμα που απευθύνουν, οι κομμουνιστές προτρέπουν κάθε σκεπτόμενο πολίτη, κάθε άνθρωπο που προβληματίζεται από τις εξελίξεις και αναζητά διέξοδο, να πάρει μέρος στη συγκέντρωση και να συζητήσει την άλλη πολιτική που προτείνει το ΚΚΕ και έχει ανάγκη ο τόπος για να λυθούν τα προβλήματα των εργαζομένων και να σταματήσουν τα αδιέξοδα που επιβάλλει η πολιτική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Και το κάλεσμα αυτό μεταφέρεται καθημερινά στους εργάτες, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους του νομού, που καθημερινά βιώνουν ολοένα και χειρότερα τα αποτελέσματα της πολιτικής που προωθούν το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και άλλα κόμματα. Συνοδευόμενο πάντα από την προοπτική της ελπίδας, που θα βγει στην επιφάνεια, όταν όλοι μαζί αποφασίσουν να συστρατευθούν γύρω από το ΚΚΕ και να μετατρέψουν την αγανάκτησή τους σε ουσιαστική διαφωνία με την πολιτική των «ευρωμονόδρομων».

Για τη συγκροτημένη συμμετοχή στη συγκέντρωση, των κομμουνιστών, των φίλων και οπαδών του Κόμματος, στις 7.30μμ θα ξεκινήσουν τρεις προσυγκεντρώσεις: Από Βαρδάρη, Αγαλμα Βενιζέλου και Πλατεία ΧΑΝΘ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ