Σάββατο 29 Απρίλη 2017 - Κυριακή 30 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2017
Πρωτοβουλίες στην Ελλάδα με τη συμμετοχή Τούρκων συνδικαλιστών

Εκδηλώσεις, περιοδείες και συνεντεύξεις Τύπου με τη συμμετοχή Τούρκων συνδικαλιστών οργανώνουν Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα σε Λέσβο, Σάμο, Κω καθώς και η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ. Οι σχετικές πρωτοβουλίες, που εντάσσονται στην προσπάθεια των ταξικών συνδικαλιστικών οργανώσεων να δυναμώνει η διεθνιστική αλληλεγγύη και να αναδεικνύεται ο κοινός εχθρός των εργαζομένων, θα κλιμακωθούν στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Δευτέρας, στις οποίες θα πάρουν μέρος οι συνδικαλιστές από την Τουρκία.

Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου σχεδιάζει τις εξής πρωτοβουλίες, με τη συμμετοχή του Alican Kayhan, προέδρου του Συνδικάτου Κτιριακών Υπηρεσιών Konut-Is Sendikasi:

-- Σήμερα Σάββατο, στις 10.30 π.μ., συνέντευξη Τύπου στην Κω και το απόγευμα περιοδεία στην Κάλυμνο και συναντήσεις με τα τοπικά Συνδικάτα. Επίσης, εκδήλωση από το Σωματείο Οικοδόμων Καλύμνου και το Εργατικό Κέντρο.

-- Αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ., πολιτιστική εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο για την Πρωτομαγιά.

Το Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο, με τη συμμετοχή του Ozan Ιncedere, συνδικαλιστή από το Συνδικάτο Μετάλλου Τουρκίας, προγραμματίζει τα ακόλουθα:

-- Σήμερα Σάββατο, περιοδεία το πρωί στο «hot spot» της Μόριας και στο camp του Καρά Τεπέ και συνέντευξη Τύπου το απόγευμα.

-- Αύριο Κυριακή, συνάντηση το πρωί με εργαζόμενους και αγροτικούς Συλλόγους στο πολύκεντρο στην Αγ. Παρασκευή Λέσβου και εκδήλωση, το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο.

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου οργανώνει πρωτοβουλίες με τη συμμετοχή του προέδρου της Επιτροπής Ειρήνης Σμύρνης Burhan Aksakal.

Σε Ξάνθη και Κομοτηνή, η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής, με τους συνδικαλιστές από το Σωματείο Μετάλλου Τουρκίας Yusuf Risvan και Mustafa Tozkoparan, προγραμματίζουν τις ακόλουθες πρωτοβουλίες:

-- Σήμερα Σαββάτο: Στις 11 π.μ. περιοδεία στη φαρμακοβιομηχανία Pharmathen στην Κομοτηνή και στην αγορά της Ξάνθης. Στις 6 μ.μ. συγκέντρωση στον συνοικισμό Δροσερό Ξάνθης. Στις 8 μ.μ. εκδήλωση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής και του Συλλόγου Γυναικών στην Κομοτηνή. Στις 10 μ.μ. σύσκεψη στο χωριό Κένταυρος Ξάνθης.

-- Αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ., εκδήλωση της Γραμματείας Ξάνθης του ΠΑΜΕ, στο Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ