Τρίτη 16 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Μετά την ανατροπή, τίτλος για τον Ολυμπιακό

Αφού κατάφερε να επανέλθει από το σε βάρος του 2-0 στις νίκες και να ισοφαρίσει σε 2-2, ο Ολυμπιακός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη στον 5ο τελικό της Α1 γυναικών στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν της Βουλιαγμένης με 13-8 και με συνολικό σκορ 3-2 νίκες στέφθηκαν πρωταθλήτριες για τη φετινή σεζόν. Μάλιστα έγιναν και η πρώτη ομάδα στην κατηγορία που επιστρέφει από 0-2 νίκες και με τρεις διαδοχικές επιτυχίες κατακτά τελικά των τίτλο. Αυτή ήταν η 8η κατάκτηση για τον Ολυμπιακό, με την οποία «έπιασε» τη Γλυφάδα, ενώ πολυνίκης παραμένει η Βουλιαγμένη με 11 κατακτήσεις.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, έχοντας συνεχώς ένα σοβαρό προβάδισμα στο σκορ (3-1, 5-3, 9-3), με τη Βουλιαγμένη να πραγματοποιεί αντεπίθεση στα μισά του τρίτου οκταλέπτου και να μειώνει σε 10-6. Ωστόσο ο Ολυμπιακός με πρωταγωνίστρια στην επίθεση την Ασημάκη συνέχισε να σκοράρει, διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας μέχρι τέλους.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-3, 3-2.

Οι σκορερ: Ολυμπιακός: Ασημάκη (5), Εμολο, Μπιανκόνι (4), Μανωλιουδάκη, Ελευθεριάδου, Β. Πλευρίτου. Βουλιαγμένη: Ο' Ντόνελ, Πρωτοπαπά, Ξενάκη (2), Τσουκαλά (2), Κοντογιάννη, Χυδηριώτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ