Παρασκευή 19 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Επιτροπών Ειρήνης

-- Αύριο, Σάββατο 20 Μάη, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην αμερικανική βάση του Ακτίου, στις 7 μ.μ. Θα ακολουθήσουν πορεία στους δρόμους της Πρέβεζας στις 8.30 μ.μ. και συγκέντρωση με αντιπολεμική συναυλία στις 9 μ.μ. στην πλατεία Ανδρούτσου της πόλης. Την κινητοποίηση διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης Αγρινίου, Αρτας, Λευκάδας, Μεσολογγίου, Πρέβεζας, τα Εργατικά Κέντρα Αγρινίου, Αρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Λευκάδας, σωματεία εργαζομένων και άλλοι μαζικοί φορείς της περιοχής.

-- Την Κυριακή 21 Μάη πραγματοποιείται η Πορεία Ειρήνης της ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Θα ξεκινήσει στις 10 π.μ., από το ΝΑΤΟικό Στρατηγείο στο πρώην 3ο Σώμα Στρατού, με κατάληξη στο Μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη. Αύριο, Σάββατο 20 Μάη, η ΕΔΥΕΘ οργανώνει Αγώνα Δρόμου, που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι από το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Γρηγόρης Λαμπράκης, και θα καταλήξει στο Μνημείο στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου, όπου δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Λέσβου διοργανώνει Πορεία Ειρήνης την Κυριακή 21 Μάη, στις 6 το απόγευμα, από το κέντρο κράτησης της Μόριας προς την πλατεία Σαπφούς (η μεταφορά στη Μόρια θα γίνει με λεωφορείο του ΚΤΕΛ που θα ξεκινήσει από την πλατεία Σαπφούς στις 5 μ.μ.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ