Κυριακή 9 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
Τροχοί
Νέα μοντέλα στη Φραγκφούρτη

Στις 13 Σεπτέμβρη ανοίγουν οι πύλες του πλέον ενδιαφέροντος σαλονιού αυτοκινήτου, της 59ης Διεθνούς Εκθεσης Αυτοκινήτου της Φραγκφούρτης

Citroen CS
Citroen CS
Η οικονομική πρωτεύουσα της Γερμανίας αποτελεί τον τόπο που παραδοσιακά επιλέγουν, όχι μόνο οι εγχώριες, αλλά σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες για να παρουσιάσουν τα τελευταία επιτεύγματά τους. Η φετινή, ιδίως, έκθεση παρουσιάζει και μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον, αφού πολλά νέα μοντέλα της μικρής και μεσαίας κατηγορίας θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση. Οι κατασκευαστές έχουν επίσης την ευκαιρία να «υποβάλουν» τις προτάσεις τους σε κατηγορίες αυτοκινήτων που κερδίζουν βήμα - βήμα μερίδιο αγοράς όπως τα πολυμορφικά και τα λεγόμενα ελευθέρου χρόνου «τζιποειδή».

Ο «Ριζοσπάστης» θα βρεθεί στη Φραγκφούρτη για μια πλήρη ενημέρωση αλλά σίγουρα αξίζει μια πρώτη αναφορά σε μοντέλα που πρωταγωνιστούν στην αγορά όπως το Φολκσβάγκεν Πόλο ή το Σιτροέν C3. Η νέα Τογιότα Κορόλα που θα ξεκινήσει την εμπορική της καριέρα στις αρχές του 2002 δε θα μπορούσε να λείπει από τη Φραγκφούρτη, ενώ το «παρών» θα δώσει και η πολυμορφική έκδοση Verso. Αυτοκίνητα για μεγαλύτερα βαλάντια και ενδιαφέροντα πρωτότυπα είναι σίγουρο πως θα κλέψουν πολλά βλέμματα, ενώ τους στόχους κάθε εταιρείας μπορεί να μάθει κανείς από τους υπεύθυνους ή και να διαβλέψει μέσω της παρουσίασης κάποιων νέων μοντέλων. Ο δρόμος για την αναβάθμιση του προφίλ που έχει ξεκινήσει -για παράδειγμα- η Skoda, περνά αυτή τη φορά από το Superlo που όντως δέκα εκατοστά μεγαλύτερο από το Passat βάζει το ιστορικό τσέχικο εργοστάσιο και στη μεγάλη κατηγορία.


ScodaSurerb
ScodaSurerb

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ