Παρασκευή 26 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Του «βούλιαξε» τις ελπίδες

Η ήττα από τη Γιουνγκ «βούλιαξε» τις ελπίδες του Ολυμπιακού για διάκριση στο φετινό φάιναλ 6 του Τσάμπιονς Λιγκ

Eurokinissi

Η ήττα από τη Γιουνγκ «βούλιαξε» τις ελπίδες του Ολυμπιακού για διάκριση στο φετινό φάιναλ 6 του Τσάμπιονς Λιγκ
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η κροατική Γιουνγκ Ντουμπρόβνικ «βούλιαξε» τα όνειρα του Ολυμπιακού στο φάιναλ 6 του Τσάμπιονς Λιγκ αφού χτες τον νίκησε με 11-8 στα προημιτελικά στη Βουδαπέστη αφήνοντάς τον εκτός τετράδας. Υπενθυμίζεται ότι η ίδια ομάδα είχε νικήσει τον Ολυμπιακό στον περσινό τελικό του θεσμού και του στέρησε το τρόπαιο. Πλέον σήμερα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του άλλου προημιτελικού Εγκερ - Μπρέσια προκειμένου να αγωνιστεί για τις θέσεις 5-6. Από την πλευρά της η Γιουνγκ θα αντιμετωπίσει στον ένα ημιτελικό την ιταλική Προ Ρέκο σε μια κόντρα δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Στο χτεσινό παιχνίδι, παρά τη μεγάλη ανατροπή από το -5 γκολ που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» στην τρίτη περίοδο, όταν από το εις βάρος τους 7-2 ισοφάρισαν σε 7-7, εντούτοις δεν είχαν ανάλογη συνέχεια, με αποτέλεσμα η κροατική ομάδα να πάρει τη νίκη - πρόκριση. Σε γενικές γραμμές οι παίκτες του Ολυμπιακού, με εξαίρεση την εμφάνιση στο τρίτο οκτάλεπτο, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν το ρυθμό των αντιπάλων τους πληρώνοντας ουσιαστικά το πολύ κακό τους πρώτο μέρος. Η Γιουνγκ αιφνιδίασε τους πρωταθλητές Ελλάδας παίρνοντας γρήγορα σημαντική διαφορά στο σκορ (3-1, 5-1, 6-2, 7-2), την οποία κράτησε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, όπου ο Ολυμπιακός είχε άσχημα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω (0-4) και στην κόντρα. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου βελτιώθηκαν αισθητά στην τρίτη περίοδο, έκλεισαν την άμυνά τους ενώ με καλύτερη διαχείριση στην επίθεση και πρωταγωνιστή τον Γεννηδουνιά κατάφεραν να πετύχουν 5 γκολ σε ισάριθμες επιθέσεις φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (7-7) στα μισά της περιόδου. Ωστόσο, η Γιουνγκ αντέδρασε άμεσα και με ένα επιμέρους 3-0 προηγήθηκε με 10-7 στο κλείσιμο του οκταλέπτου. Στην τελευταία περίοδο η κροατική ομάδα πρόσεξε περισσότερο την άμυνά της καταφέρνοντας να διατηρήσει το σκορ σε ασφαλή επίπεδα.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-4, 5-3, 1-1

Οι σκόρερ: Ολυμπιακός: Μυλωνάκης 1, Γεννηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Κολόμβος 2. Γιουνγκ: Φάτοβιτς 1, Γιόκοβιτς 1, Γκαντέα 2, Μάρκοβιτς 2, Βρλιτς 2, Περόνε 2, Ομπράντοβιτς 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ