Πέμπτη 8 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
Μεγάλη εκδήλωση για τους νέους στη μαθητεία και την κατάρτιση

Το Σάββατο 10 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στο Νέο Ηράκλειο

Μεγάλο πολιτικό άνοιγμα γίνεται αυτές τις μέρες σε χώρους μαθητείας και κατάρτισης στην Αττική, με αφορμή και την εκδήλωση που οργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Μαθητείας - Κατάρτισης Αττικής της ΚΝΕ, το Σάββατο 10 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στο θεατράκι του ΗΣΑΠ Ν. Ηρακλείου.

«Το μέλλον μας βρίσκεται στον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας! Ελα να μάθεις από κοντά για τι παλεύει η ΚΝΕ», σημειώνει η ΚΝΕ στο κάλεσμά της για την εκδήλωση, όπου θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τους «Retro of Rebellion Connexion», Φρανκ, «Το Σφάλμα» και άλλα ερασιτεχνικά συγκροτήματα.

Η συζήτηση που ανοίγεται στις επαγγελματικές σχολές και τα ΙΕΚ φανερώνει τον προβληματισμό των σπουδαστών για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στις σπουδές τους, στην πρακτική τους και στο εργασιακό τους μέλλον. Μέσα από τις συζητήσεις αναδεικνύεται η ανάγκη των σπουδαστών να οργανωθούν και να παλέψουν για τις σύγχρονες ανάγκες τους, βάζοντας στο επίκεντρο τους πραγματικούς υπαίτιους των προβλημάτων τους.

Μεγάλη διάθεση για συμμετοχή στην εκδήλωση υπάρχει και από ερασιτεχνικά συγκροτήματα που θέλουν να παίξουν στη συναυλία που θ' ακολουθήσει σε ροκ και χιπ χοπ ήχους.

Οι περιοδείες και οι εξορμήσεις σε σχολές κατάρτισης συνεχίζονται. Τις επόμενες μέρες μέλη της Τομεακής Οργάνωσης της ΚΝΕ θα βρεθούν σε σχολές στου Ρέντη, στο Αιγάλεω, στη Σιβιτανίδειο, στο Μπραχάμι και το Περιστέρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ