Πέμπτη 15 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΡΩΝ
«Μεσόγειος... θάλασσα ειρήνης»

Ενα μουσικό ταξίδι από τη Συρία στη Νάξο, το οποίο υπογράφει και παρουσιάζει η Ορχήστρα Παραδοσιακών Οργάνων του Δημοτικού Ωδείου της Πάτρας, φιλοξενεί την Παρασκευή 16 Ιούνη, στις 21.30, το Διεθνές Φεστιβάλ Πατρών.

Τίτλος της συναυλίας, στην οποία προσκεκλημένοι είναι οι καλλιτέχνες Γιάννης Ζευγώλης και Αυγερινή Γάτση, είναι «Ψυχή στη Θάλασσα...», με σημείο αναφοράς τη Μεσόγειο ως θάλασσα ειρήνης, που είναι και το θέμα του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων συμμετέχει και αυτός με τη σειρά του στο Διεθνές Φεστιβάλ Πατρών, διοργανώνοντας διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο «Μεσόγειος... θάλασσα ειρήνης», την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιούνη, στον αίθριο χώρο του Σκαγιοπουλείου Ιδρύματος.

Την Παρασκευή 23 Ιούνη, στις 9.30 το βράδυ, το Μουσικό Εργαστήρι του Συνδέσμου, με τη συμμετοχή του Γυναικείου Φωνητικού συνόλου «Αντηχώ», θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Μεσόγειος... θάλασσα ειρήνης», με τραγούδια των λαών της Μεσογείου, σπουδαίων συνθετών και ερμηνευτών, όπως Z. Livaneli, Ζ. Μουστακή, Γ. Μαρκόπουλου, E. Piaf, Μ. Θεοδωράκη, L. Liach κ.ά. Το Σάββατο 24 Ιούνη, στις 9 το βράδυ, τη σκυτάλη παίρνουν όλα τα χορευτικά τμήματα του Συνδέσμου, καθώς και το μουσικό σχήμα «Belle Epoque».

Η είσοδος για τις παραπάνω εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ