Παρασκευή 16 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις αφιερωμένες στην ΟΚΝΕ

Προετοιμάζοντας τη συμμετοχή τους στο 26ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο που θα γίνει στα Γιάννενα στις 8 και 9 Ιούλη, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ ξετυλίγουν πολύμορφες δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Οι Μαθητικές Οργανώσεις Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ διοργανώνουν από σήμερα, Παρασκευή, διήμερη κατασκήνωση, αφιερωμένη στην ΟΚΝΕ στην Πάτρα, στην πλαζ της Αγυιάς. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεών της, θα γίνει και ιστορικός περίπατος στην πόλη της Πάτρας, που θα αναδείξει τη δράση της ΟΚΝΕ και μεγάλες προσωπικότητες αγωνιστών που έδρασαν στην περιοχή.

Οι Μαθητικές Οργανώσεις Βάσης Βύρωνα, Ζωγράφου και Καισαριανής της Τομεακής Οργάνωσης Ανατολικών της ΚΝΕ διοργανώνουν παιχνίδια μυστηρίου και ανακαλύψεων, την Κυριακή 18 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στην Καισαριανή, στο Σκοπευτήριο (Πλάκες). Με θέμα «Από την ΟΚΝΕ στην ΚΝΕ», οι Οργανώσεις καλούν τους μαθητές σε ένα escape room να ξεκλειδώσουν τα κρυμμένα μυστικά στο μουσείο.

Η ΚΟΒ Πανεπιστημίου Πειραιά του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση Πανεπιστημίου Πειραιά της ΚΝΕ πραγματοποιούν ιστορικό περίπατο στον Πειραιά την Κυριακή 18 Ιούνη, στις 11 π.μ., από την πλατεία Κοραή, με θέμα «Από την ΟΚΝΕ στην ΚΝΕ, μαχητικό σχολείο διαπαιδαγώγησης νέων κομμουνιστών». Σταθμοί του θα είναι κτίρια και σημεία που συνδέονται με την Ιστορία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, όπως τα γραφεία της ΟΚΝΕ Πειραιά και το Πασαλιμάνι, σημείο προσυγκέντρωσης σε μεγάλες απεργίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ