Πέμπτη 22 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Αντίστροφη μέτρηση» για την Εθνική εφήβων

Τους παίκτες που θα πάρουν μέρος στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ Κ18 στη Σλοβακία ανακοίνωσε χτες ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής εφήβων, Γιώργος Βλασσόπουλος. Στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αταλάντη, θα συμμετάσχουν 15 παίκτες, από τους οποίους θα προκύψει η τελική 12άδα που θα ταξιδέψει στη Σλοβακία (29 Ιούλη - 6 Αυγούστου). Αναλυτικα οι παίκτες που κάλεσε ο Ελληνας ομοσπονδιακός είναι:

Νίκος Αρσενόπουλος (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Βύρλας (Προμηθέας Πατρών), Βασίλης Γάργαλης (Πρωτέας Βούλας), Θανάσης Δομπρογιάννης (Περιστέρι), Γιώργος Δουβλής (Δούκας), Αγγελος Δραγάτης (Δούκας), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Αρης), Γιώργος Καλαϊτζάκης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Καμπερίδης (Δούκας), Κώστας Καμπουρίδης (ΠΑΟΚ), Χάρης Λιούνης (Δούκας), Δημήτρης Μωραΐτης (ΑΕΚ), Αλφης Πιλάβιος (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Στάθης (Περιστέρι), Κώστας Τσιρογιάννης (Πιερικός Αρχέλαος).

ΠΑΟ: Το ΝΒΑ «φρενάρει» τις ανανεώσεις Τζέιμς, Γκάμπριελ

Εμπόδια φαίνεται να προκύπτουν στην πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για ανανέωση της συνεργασίας με κάποιους από τους ξένους της ομάδας, με τις περιπτώσεις των Μάικ Τζέιμς και Κένι Γκάμπριελ να αποδεικνύονται δυσκολότερες του αναμενομένου. Για τον πρώτο, για μια ακόμη χρονιά το δέλεαρ του ΝΒΑ παραμένει έντονο. Ετσι, προς το παρόν ο Αμερικανός παίκτης δεν έχει απαντήσει στην πρόταση των «πρασίνων» για συνεργασία άλλων δύο ετών, αφού φέρεται να θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια από την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει και πέρυσι, χωρίς όμως να βρει τελικά ομάδα στο NBA, με αποτέλεσμα να υπογράψει με την ελληνική ομάδα. Φέτος όμως ο Παναθηναϊκός τον έχει ειδοποιήσει πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την περίπτωση του Κένι Γκάμπριελ, που εδώ και μερικές μέρες έχει στα χέρια του την πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση. Κι αυτός όμως ζήτησε ολιγοήμερη προθεσμία πριν απαντήσει, με σκοπό να «ζυγίσει» την προοπτική του ΝΒΑ.

ΑΕΚ: Το βλέμμα στον Ξανθόπουλο

Το όνομα του Βασίλη Ξανθόπουλου βρίσκεται στη λίστα του Σωτήρη Μανωλόπουλου για την ενίσχυση της ΑΕΚ στη θέση του πλεϊμέικερ. Ο παίκτης, που αποτέλεσε εκ των βασικών πυλώνων του Αρη τα τελευταία χρόνια, ολοκλήρωσε φέτος τη συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς και έμεινε ελεύθερος. Ετσι, το όνομά του προστέθηκε στη λίστα της ΑΕΚ, που αναζητά έναν αξιόπιστο παίκτη για τη θέση του δεύτερου πόιντ γκαρντ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ