Τρίτη 27 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ - ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ
Κοινή συνέντευξη Τύπου για την κυριακάτικη αργία

Κοινή συνέντευξη Τύπου με θέμα την πάλη για νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας θα παραχωρήσουν ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας αύριο Τετάρτη 28 Ιούνη, στις 3.30 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πλατεία Μητροπόλεως).

Στη συνέντευξη καλούν οι Ενώσεις και τα Σωματεία αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ που έχουν συνυπογράψει κάλεσμα αγώνα για την υπεράσπιση της κυριακάτικης αργίας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις Ενώσεις Αθήνας, Καισαριανής, Βύρωνα, Ηλιούπολης, Αγ. Δημητρίου, Περιστερίου, Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης, Καλλιθέας, Αχαρνών, Ν. Ερυθραίας, Λιοσίων, Ζεφυρίου, Γαλατσίου, Πετρούπολης, Βιβλιοπωλών, Καθαριστριών, Κουρέων - Κομμωτών, Ραπτών - Επιδιορθωτών. Μετά τη συνέντευξη θα ακολουθήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, στο Σύνταγμα.

Οπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων, οι πολυεθνικές του κλάδου ήδη από τις αρχές του Ιούνη επιδιώκουν να εφαρμόσουν το άνοιγμα των καταστημάτων. Καλεί σε αγώνα για τη νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας, μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρούς εμπόρους, με τους οποίους έχουν κοινό αντίπαλο τα μονοπώλια και τις πολυεθνικές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ