Τρίτη 27 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
Κορυφώνεται το δεκαήμερο δράσης

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες Αγροτικών Ομοσπονδιών, Συλλόγων και Επιτροπών Αγώνα, στο πλαίσιο του δεκαήμερου δράσης που αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων:

-- Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ν. Ηλείας διοργανώνει, αύριο Τετάρτη, συγκέντρωση στη Διεύθυνση Δασών Πύργου, απαιτώντας να αναληφθεί από το κράτος το κόστος σύνταξης των δασικών χαρτών και να μην αξιοποιείται για έμμεσο «χαράτσωμα» των αγροτών.

-- Την Πέμπτη 29/6, οι αγρότες από τους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση στα γραφεία του ΕΛΓΑ και του ΕΦΚΑ (πρώην ΟΓΑ) στη Λάρισα, με αφορμή και τις ζημιές από την τελευταία χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα.

-- Στο Αίγιο, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος - Ντρίνιας» την Παρασκευή 30/6 προγραμματίζει διαμαρτυρία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας.

-- H Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιούν συγκέντρωση στην Εφορία Αγρινίου, την Παρασκευή 30/6, στις 11.30 π.μ., με προσυγκέντρωση στο πάρκινγκ της ΕΑΣ Αγρινίου στις 11 π.μ.

-- Στην Κέρκυρα, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας, θα γίνει αγροτική κινητοποίηση επίσης την Πέμπτη 29/6, στις 7 π.μ., έξω από το δημαρχείο.

-- Στην Κρήτη, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Χανίων πραγματοποιεί την Παρασκευή 30/6, στις 11 π.μ., διαμαρτυρία στη Διεύθυνση Δασών Χανίων για το «χαράτσωμα» των δασικών χαρτών και την Τετάρτη 12/7 κινητοποίηση σε όλα τα Κέντρα Υγείας του νομού.

-- Παμπελοποννησιακό συλλαλητήριο μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων διοργανώνει στην Τρίπολη, τη Δευτέρα 3 Ιούλη, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ