Κυριακή 2 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Αύριο Δευτέρα

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Καματερό, στην πλατεία Δημοκρατίας, θα μιλήσει η Σταυρούλα Τσίτσου, μέλος της ΕΟΕ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Δυτικού Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ., στο Αργος, στο Εργατικό Κέντρο, θα παρουσιαστεί η έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής», «Δικτατορία 1967 - 1974, Κείμενα και Ντοκουμέντα». Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΤΟ Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής καλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε», στον Θερινό Κινηματογράφο «Κατερίνα» (Δαβάκη 18, Χαϊδάρι).

Την Τρίτη, 4 Ιούλη

-- Στις 8 μ.μ., στο Ιλιον, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της KΕ και βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος) οι ΚΟΒ Μηχανικών και Τεχνικών Εταιρειών καλούν σε σύσκεψη, με ομιλητή τον Ηλία Τσιμπουκάκη, μέλος της ΤΕ Κατασκευών.

-- Στις 11 π.μ., ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το ΙΦΕΤ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τετάρτη 5 Ιούλη

-- Στις 7.30 μ.μ., στους Αγ. Αναργύρους, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση εργαζομένων ηλεκτρολόγων και εργαζομένων στο ξύλο, στα γραφεία του Κόμματος, Κολωνού 3, θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Κατασκευών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ