Τετάρτη 5 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ - ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Η πάλη της εργατικής τάξης θα τσακίσει τους φασίστες

Σήμερα η συγκέντρωση στο Μενίδι για τη δολοφονική επίθεση φασιστοειδών σε μετανάστη εργάτη γης

Τη δολοφονική επίθεση φασιστοειδών με μαχαίρι σε μετανάστη εργάτη γης, την Πέμπτη 29 Ιούνη, καταδικάζει η ΤΕ Μενιδίου - Φυλής του ΚΚΕ, καλώντας σε μαζική συγκέντρωση στο Μενίδι σήμερα, Τετάρτη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία.

Θυμίζουμε ότι τα φασιστοειδή επιτέθηκαν στον μετανάστη την περασμένη Πέμπτη, αφού τον καταδίωξαν όταν κατέβηκε από το λεωφορείο 724 για να πάει στη δουλειά του.

Η ΤΕ Μενιδίου - Φυλής του ΚΚΕ, σε ανακοίνωση καταγγελίας της δολοφονικής επίθεσης, καλεί το λαό και τη νεολαία να δώσουν μαζικό και αποφασιστικό «παρών» στη συγκέντρωση, να δυναμώσουν την ενότητα και την κοινή πάλη με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες εργάτες ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης. «Αυτή η δύναμη μπορεί να σαρώσει κυβερνήσεις, αντιλαϊκούς νόμους, ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς. Να τσακίσει τους φασίστες, που είναι γέννημα - θρέμμα αυτού του συστήματος, και όσους τολμούν να σηκώνουν χέρι σε Ελληνες και μετανάστες εργάτες», αναφέρει η Οργάνωση του Κόμματος.

  • Πούλμαν για τη συμμετοχή στη συγκέντρωση θα αναχωρήσουν από το Περιστέρι: Στις 6.30 μ.μ. από Θηβών & Πελασγίας, στις 6.30 μ.μ. από Θηβών & Τζ. Κένεντι και στις 6.45 μ.μ. από Θηβών & Π. Τσαλδάρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ