Τετάρτη 5 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιδράσεις για υπαινιγμούς τηλεπαρουσιαστή

Αντιδράσεις προκάλεσε, χτες, η αναφορά του τηλεπαρουσιαστή Κ. Μπογδάνου, στην εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», ότι «είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Ελληνα πρωθυπουργού, και ο Ελληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα "γεια"».

Ο τηλεοπτικός σταθμός με ανακοίνωσή του ζήτησε συγγνώμη «για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στη σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Ελληνα πρωθυπουργού», προσθέτοντας πως «εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».

Σχόλιο εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σημειώνοντας ανάμεσα σε άλλα πως «δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις» και ότι «η αναγνώριση εκ μέρους του "ΣΚΑΪ" της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης, αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ