Κυριακή 9 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Κυριακή:

-- Στις 7.30 μ.μ., σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Κυψέλης, θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 10 π.μ., στις Σέρρες, περιοδεία στο δήμο Εμμανουήλ Παππά θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Φιλιούσης, μέλος της ΤΕ Σερρών.

Αύριο, Δευτέρα, στις 6 μ.μ., στις Σέρρες, στο δήμο Ν. Ζίχνης, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία με επικεφαλής τον Πέτρο Δήμιζα, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Σερρών.

Την Τρίτη 11 Ιούλη, στις 6 μ.μ., στις Σέρρες, στην αγορά των Σερρών, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία με επικεφαλής τον Παύλο Φαρμάκη, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Σερρών.

Την Τετάρτη 21 Ιούλη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης «Δικτατορία 1967-1974», στην «Οδό Ονείρων». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μούλης, μέλος της ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 15 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση για τον ΔΣΕ στην πλατεία του Βερτίσκου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία, μουσικό πρόγραμμα και απονομή αναμνηστικών σε μαχητές και απογόνους μαχητών του ΔΣΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ