Παρασκευή 14 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Διεθνής συνάντηση για τον πόλεμο και την πάλη των Συνδικάτων

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας και η Διεθνής Ενωση Οικοδόμων, Ξύλου και Οικοδομικών Υλικών της ΠΣΟ (UITBB) πραγματοποιούν διεθνή συνάντηση οργανώσεων στις Κατασκευές, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στην Αθήνα, με θέμα: «Οι αιτίες των πολέμων, το προσφυγικό ζήτημα και η πάλη των Συνδικάτων».

Στη διεθνή συνάντηση θα συμμετάσχουν συνδικαλιστικές οργανώσεις του κλάδου των κατασκευών από την Κύπρο, τον Λίβανο, τη Συρία, την Πορτογαλία, τη Βραζιλία και την Ινδία.

Οι εργασίες ξεκινούν σήμερα Παρασκευή, στις 9.30 π.μ., στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», και θα ολοκληρωθούν αύριο Σάββατο, με την πραγματοποίηση της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Γραμματείας της UITBB, στα γραφεία της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

Οπως υπογραμμίζει η Ομοσπονδία Οικοδόμων, «η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε κάτω από την αναγκαιότητα των διεθνών εξελίξεων, της όξυνσης των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και της επιθετικότητας του κεφαλαίου. Αποτελεί συνέχεια της δουλειάς μας και σε διεθνές επίπεδο, ώστε να συζητηθούν σε βάθος οι αιτίες των ιμπεριαλιστικών πολέμων και η οργάνωση της πάλης των εργαζομένων απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, ώστε να ενισχυθεί ο αγώνας τους στην κατεύθυνση των συμφερόντων και αναγκών της εργατικής τάξης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ