Τρίτη 1 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πολλές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα

Συνολικά 39 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη την Ελλάδα, ενώ οι περισσότερες από αυτές ελέγχθηκαν άμεσα στο αρχικό τους στάδιο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Συγκεκριμένα, η φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Κόμιτο του δήμου Καρύστου Ευβοίας, προχτές στις 12.35 το μεσημέρι, έχει τεθεί σε μερικό έλεγχο.

Η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση το Σάββατο, στις 3.40 μ.μ., στην περιοχή Αμελάντες στην Αγία Αννα Ευβοίας, ήταν οριοθετημένη χωρίς ενεργό μέτωπο και για την κατάσβεσή της επιχειρούσαν 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 10 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση, προχτές στις 5 μ.μ., στην περιοχή Λιοφύτη στο Πικέρμι Αττικής, ήταν σε μερικό έλεγχο χωρίς ενεργό μέτωπο, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούσαν 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 8 οχήματα, 10 άτομα πεζοπόρου τμήματος, 16 εθελοντές και 8 οχήματα ΟΤΑ.

Παράλληλα, η δεύτερη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε προχτές στο Πικέρμι, στις 6.23 μ.μ., πίσω από ξενοδοχείο, ήταν οριοθετημένη χωρίς ενεργό μέτωπο και για την κατάσβεσή της επιχειρούσαν 18 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 7 οχήματα, 16 εθελοντές και 8 οχήματα ΟΤΑ.

Η φωτιά που ξέσπασε προχτές στις 5.55 μ.μ., σε δασική έκταση στην περιοχή Κορυσχάδες Καρπενησίου, ήταν οριοθετημένη χωρίς ενεργό μέτωπο, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούσαν 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 5 οχήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ