Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, στις Αγίες Παρασκιές, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Ηρακλείου, στις 8 μ.μ., με θέμα «100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση: Διδάγματα για το σήμερα», με ομιλητή τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ. Θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για τα 100χρονα της Οκτωβριανής Επανάστασης.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 9 μ.μ., η ΚΟΒ Μανταμάδου Λέσβου καλεί σε λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα του Χιωτέλλη (στο Μανταμάδο).

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου:

-- Στις 6 μ.μ., στην Ικαρία, στη θέση «Πελεκητό» Καραβοστάμου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τιμής στους Ικαριώτες μαχητές του ΔΣΕ. Θα τοποθετηθεί μαρμάρινη πλάκα και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με αντάρτικα τραγούδια από νεολαίους του Καραβοστάμου.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Δήλεσι, στην πλατεία, διοργανώνεται λαϊκό γλέντι με χορό, τραγούδια, φαγητό και κρασί για τις εργατικές - λαϊκές οικογένειες της περιοχής.

-- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, στο Ηράκλειο, στις 10 π.μ., με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή Ηρακλείου.

-- Εκδήλωση της ΚΟ Λοκρίδας του ΚΚΕ στη Σκάλα Αταλάντης, στις 8.30 μ.μ. Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου.

-- Η Κομματική Οργάνωση Γέρας Λέσβου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει πολιτική συγκέντρωση στις 9 το βράδυ, στον Μεσαγρό Γέρας. Θα μιλήσει ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 5 Αυγούστου:

-- Στις 8.30 μ.μ., στην Ικαρία, στο Καραβόσταμο (Ρέμα), σε εκδήλωση για τον ΔΣΕ θα μιλήσει στέλεχος της ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων και θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».

-- Οι ΚΟ Αιγιαλείας καλούν σε λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ., στα Ψηλά Αλώνια.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου:

-- Στις 11 π.μ., η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου, καταθέτει στεφάνια στο κοινοτάφιο έξω από τη Λέκκα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ