Κυριακή 6 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Συνεχίζεται το καλοκαιρινό «ταξίδι» του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που έχει κεντρικό σύνθημα «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο - Το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του... αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς (Βλ. Μαγιακόφσκι)». Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

Αύριο, Δευτέρα

Στην Τήνο, στο παλιό λιμάνι, στις 7.30 μ.μ. με ομιλητή τον Θάνο Μπίμπα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι για τους μικρούς φίλους, προβολή βίντεο με τίτλο «100 χρόνια από τον κόκκινο Οκτώβρη», γλέντι με ντόπιους καλλιτέχνες.

Την Τρίτη 8 Αυγούστου

Στο Βροντάδο Χίου, στην πλατεία Αφανή Ναύτη, με ομιλήτρια την Χριστίνα Παληού, Γραμματέα του ΤΣ Χίου της ΚΝΕ.

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου

Στο Αλιβέρι, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προβολή βίντεο για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση και λαϊκό γλέντι.

Στην Ικαρία, στο Μονοκάμπι, με ομιλητή τον Νίκο Λάππα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου

Στη Λήμνο, στο λιμάνι της Μύρινας, στις 8 μ.μ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει πολιτική ομιλία από τον βουλευτή του ΚΚΕ, Σταύρο Τάσσο, προβολή ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, αγωνιστικά και προοδευτικά τραγούδια από τοπικά μουσικά σχήματα, έκθεση πολιτικού, λογοτεχνικού και παιδικού βιβλίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ