Τρίτη 18 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ
Αναρτήθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων

Αναρτήθηκαν χτες στα σχολεία όλης της χώρας οι ονομαστικοί κατάλογοι των επιτυχόντων στις εξετάσεις για εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. Μάλιστα, υπάρχει περίπτωση στις απομακρυσμένες περιοχές να βρίσκονται σήμερα τα ονόματα των επιτυχόντων στα Λύκεια.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το υπουργείο Παιδείας, την περασμένη Παρασκευή σε σύνολο 100.861 υποψηφίων, από τους οποίους 21.652 ήταν υποψήφιοι με το 10% (που κράτησαν την περσινή τους βαθμολογία), και 522 απόφοιτοι εσπερινών λυκείων εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση 71.275. Απ' αυτούς 62.512 ήταν απόφοιτοι ΕΛ, 8.332 υποψήφιοι με το 10% και 431 από τα εσπερινά λύκεια.

  • Χτες ανακοινώθηκαν επίσης από το υπουργείο Παιδείας η πρόσληψη ως προσωρινών αναπληρωτών 3.954 εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για την κάλυψη των λειτουργικών κενών στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της χώρας. Οι νεοπροσληφθέντες εκπαιδευτικοί πρέπει να παρουσιαστούν στις διευθύνσεις των περιοχών που προσλήφθηκαν για ανάληψη υπηρεσίας εντός τριών ημερών από την ανακοίνωση των ονομάτων τους στον ημερήσιο Τύπο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ