Τρίτη 18 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ξεκαθαρίζει για ομοσπονδιακό

Τις αμέσως προσεχείς μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας στον πάγκο της Εθνικής ανδρών, μετά την παραίτηση του Κώστα Πετρόπουλου. Το σίριαλ που φέρνει τον Γιάννη Ιωαννίδη να αναλαμβάνει τις τύχες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος οδεύει προς το τέλος του και όλα δείχνουν ότι, εκτός απροόπτου, ο «ξανθός» θα είναι ο νέος τεχνικός. Πληροφορίες φέρουν τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, να συναντήθηκε με τον Ελληνα τεχνικό το Σαββατοκύριακο, αν και ο τελευταίος το διέψευσε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το Σαββατοκύριακο ο κόσμος δε δουλεύει». Πάντως, είτε συναντήθηκαν οι δυο άνδρες, είτε τα είπαν τηλεφωνικά, το σίγουρο είναι ότι εντός της βδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις. Οπως όλα δείχνουν, η διαφωνία των δυο πλευρών αυτή τη στιγμή εστιάζεται στο χρόνο που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί αυτός ο «γάμος». Ως γνωστόν, ο Ιωαννίδης θα προτιμούσε να αναλάβει από του χρόνου τις τύχες της Εθνικής μπάσκετ. Ομως, ο πρόεδρος της ΕΟΚ πιστεύει ότι δεν πρέπει να υπάρξει άλλη αναμονή.

Εξάλλου, το έτερο μεγάλο πρόβλημα που απασχολούσε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας είχε αίσιο τέλος και έτσι οι τρεις διεθνείς διαιτητές Νίκος Ζαβλανός, Κώστας Κορομηλάς, Νίκος Πιτσίλκας θα μετέχουν κανονικά στο πρωτάθλημα. Σε συνάντηση που είχαν το βράδυ της Κυριακής (16/9) οι προαναφερόμενοι διαιτητές με τον Βασιλακόπουλο, ο τελευταίος, σύμφωνα με πληροφορίες, τους αναγνώρισε το γεγονός πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει η μεγάλη διοργάνωση της FIBA συνεπώς δεν έχουν και την ευκαιρία να επιλέξουν ποιους αγώνες θα σφυρίξουν και έδωσε τη συγκατάθεσή του, να παρίστανται κανονικά στα ματς του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

  • Προς το οριστικό φινάλε οδηγείται το σίριαλ της ενσωμάτωσης του Γάλλου Τζιμ Μπιλμπά στην ομάδα της ΑΕΚ. Ο 34χρονος φόργουορντ ενημέρωσε τους παράγοντες του συλλόγου ότι χτες τα μεσάνυχτα θα βρισκόταν στην Αθήνα, ώστε από σήμερα να τεθεί στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα. Γι' αυτό το λόγο η ΑΕΚ έχει σήμερα φιλικό παιχνίδι με την Ούλκερ, στο οποίο αναμένεται να παίξει και ο Μπιλμπά.
  • ΠΑΟΚ, Αρης αλλά και Ηρακλής κινδυνεύουν να παραταχθούν χωρίς τους νεοαποκτηθέντες παίκτες τους, στους αγώνες του Σαββάτου για το Κύπελλο με Ολυμπιακό, ΚΑΟΔ και Νήαρ Ηστ, αντίστοιχα. Το πρόβλημα των χρεών δεν τους επιτρέπει να ολοκληρώσουν και τυπικά τις μεταγραφές τους, αφού δεν υπάρχει φορολογική ενημερότητα, ώστε η ΕΟΚ να εκδώσει τα δελτία των παικτών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ