Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕUROPA LEAGUE
Υψηλή ... πτήση για ΑΕΚ, αυτοκτονία ΠΑΟΚ

Η πανηγυρική πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους, η αυτοκτονία του ΠΑΟΚ στη Σουηδία και το (αναμενόμενο) «αντίο» του Παναθηναϊκού σημάδεψαν από ελληνικής πλευράς τις χτεσινές ρεβάνς για τα πλέι οφ του Europa League.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία 0-0 στο Βέλγιο, στο καλύτερο παιχνίδι της από την έναρξη των υποχρεώσεων επικράτησε της Μπριζ με 3-0 και έτσι σφράγισε το εισιτήριο για επιστροφή της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αγωνιστικά ανώτεροι των αντιπάλων τους, δεν άφησαν να αναπτύξουν το παιχνίδι τους ενώ επιθετικά κυριάρχησαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέραν των τριών τερμάτων είχαν την ευκαιρία και για άλλα γκολ (και δύο δοκάρια). Δυο τέρματα για την ελληνική ομάδα πέτυχε ο Σιμόες (39', 90') και ένα ο Χριστοδουλόπουλος (28').

Στη Σουηδία ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε αφού παρά το αβαντάζ της νίκης του με 3-1 στην Τούμπα είδε την Εστερσουντ να τον νικάει με 2-0 και ανατρέποντας τα δεδομένα να παίρνει αυτή σπουδαία πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την πολύ κακή απόδοση του β' μέρους και ιδιαίτερα ένα καταστροφικό επτάλεπτο από το 70' έως το 77' όταν οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν τα δυο τέρματα με σκόρερ τον Γκάντος.

Στο Μπιλμπάο ο Παναθηναϊκός έχοντας δύσκολη αποστολή μετά την εντός έδρας ήττα με 3-2 ηττήθηκε ξανά από την Ατλέτικ με 1-0 (Μουνιαΐν 23').


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ