Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΥΛΗΣ
Κινητοποίηση για τις περικοπές δρομολογίων του Προαστιακού

Με αίτημα την άμεση αποκατάσταση των δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηρόδρομου και την αναβάθμιση του συγκοινωνιακού δικτύου του δήμου, η Λαϊκή Επιτροπή Φυλής καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα, Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Ανω Λιοσίων (έξω από το Δημαρχείο).

Η Λαϊκή Επιτροπή Φυλής καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τις γυναίκες, τους νέους να παλέψουν για ΜΜΜ που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους, διεκδικώντας:

«-- Να αποκατασταθούν πλήρως τα δρομολόγια του Προαστιακού (από και προς Ανω Λιόσια), να λειτουργήσει άμεσα και να αξιοποιηθεί ο Προαστιακός Σταθμός του Ζεφυρίου.

-- Αμεσα να δρομολογηθούν σε μόνιμη βάση λεωφορεία που θα συνδέουν την περιοχή μας με τη Νερατζιώτισσα αλλά και με άλλες περιοχές της Αττικής, όπως π.χ. με το κέντρο της Αθήνας.

-- Τη συνολικότερη αναβάθμιση του δικτύου συγκοινωνιών στο δήμο Φυλής και τη συχνή σύνδεση των επιμέρους συνοικιών με το κέντρο του δήμου.

-- Τη μείωση της τιμής των εισιτηρίων κατά 50% για τις λαϊκές οικογένειες και δωρεάν για τους ανέργους σε όλο το συγκοινωνιακό δίκτυο (και στον Προαστιακό).

-- Να υπάρχει κρατική χρηματοδότηση 100% και να σταματήσει κάθε επιχειρηματική δράση στο χώρο των αστικών συγκοινωνιών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ