Σάββατο 2 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ»
Υποψηφιότητες και διεργασίες

Αλλη μια υποψηφιότητα για την ηγεσία του νέου υπό διαμόρφωση φορέα έκφρασης της πέραν του ΣΥΡΙΖΑ σοσιαλδημοκρατίας, ανακοινώθηκε χτες, αυτή του Στ. Θεοδωράκη, ενώ κλιμακώνονται οι διεργασίες για τη διαμόρφωση νέων εναλλακτικών που να εγγυώνται τη σταθερότητα της εξουσίας του κεφαλαίου.

Στο μεταξύ, εκφράζοντας έναν προβληματισμό για την εξέλιξη και τη χρησιμότητα του νέου εγχειρήματος, ο βουλευτής προηγούμενα του Ποταμιού, και πλέον «ανεξάρτητος», Χ. Θεοχάρης, εστίασε στο γεγονός ότι προηγείται η εκλογή αρχηγού «χωρίς να έχουν αποσαφηνιστεί το πολιτικό στίγμα, οι θέσεις και οι ενδεχόμενες συνεργασίες» του φορέα.

Κόντρες ΠΑΣΟΚ με «ΠΑΣΟΚογενείς» του ΣΥΡΙΖΑ

Την ίδια ώρα κλιμακώνεται η κόντρα του ΠΑΣΟΚ με πρώην στελέχη του κόμματος που «μετοίκησαν» στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Π. Κουρουμπλής, που θέλοντας να προλάβουν ενδεχόμενη συνεργασία του νέου φορέα με τη ΝΔ, αντιπροτείνουν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ετσι, μιλώντας στον «Σκάι» και αφήνοντας να διαφανεί ότι θα είναι και αυτός υποψήφιος για το νέο φορέα, ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος απαντώντας στον Π.Κουρουμπλή σημείωσε ότι έπαιξε ρόλο «Δούρειου Ιππου» του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ. «Δεν μπορούν οι γενίτσαροι να μας προσκαλούν και να μας νουθετούν», ανέφερε. Στο ίδιος μήκος κύματος και ο επίσης υποψήφιος για την ηγεσία Γ. Μανιάτης, που είπε για τους ΠΑΣΟΚογενείς του ΣΥΡΙΖΑ ότι «όταν είδαν τα δύσκολα εγκατέλειψαν το καράβι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ