Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε σήμερα στην τηλεόραση του «902»:

  • Στις 18.15 στην εκπομπή «Ματιές στον κόσμο», μια συζήτηση της δημοσιογράφου Αννας Μπαλλή, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, με τους Δημήτρη Δήμου υποστράτηγο, επ. αρχηγό στρατιάς Α/ΓΕΕΦ, Σωτήρη Μουσούρη πρώην αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ και αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου, Δημήτρη Καλτσώνη μέλος της Γραμματείας των Νομικών για την Ειρήνη της ΕΕΔΥΕ και Αλφόνσο Πάγκα μέλος των ανθρωπιστικών αποστολών στο ΙΡΑΚ, για τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο, μετά την επίθεση στις ΗΠΑ.
  • Στις 20.00 στην εκπομπή «Πολιτική Επικαιρότητα», ρεπορτάζ και εικόνες από την περιοδεία της Αλέκας Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στην 66η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, που επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Θερμός.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή «Προεκτάσεις» που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κώστας Καραχάλιος, μια συζήτηση με τους: Γιάννη Σκουλαρίκη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λυκουρέντζο μέλος της ΚΕ της ΝΔ, Τάκη Τσίγκα μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και τον πανεπιστημιακό Νεοκλή Σαρρή, για την επόμενη μέρα των λαών μετά το χτύπημα στις ΗΠΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ