Τρίτη 12 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ
Με στόχο την καλή αρχή

Εχοντας το ρόλο του οικοδεσπότη ο Ολυμπιακός ανοίγει σήμερα τις υποχρεώσεις για τη φάση των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ φιλοξενώντας τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (21.45 Cosmote Sports 2) για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Στον ίδιο όμιλο δεσπόζουν ακόμα οι παρουσίες δύο εκ των φαβορί της διοργάνωσης, των Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους (21.45 Cosmote Sports 3) που θα κοντραριστούν την ίδια ώρα στη Βαρκελώνη.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το στραβοπάτημα στην Ξάνθη για το πρωτάθλημα επιδιώκουν το θετικό αποτέλεσμα που συν τοις άλλοις θα αποτελέσει και ψυχολογικό εφαλτήριο ενόψει των δύσκολων εκτός έδρας αναμετρήσεων που θα ακολουθήσουν σε Τορίνο (με τη Γιουβέντους) και Βαρκελώνη (με Μπαρτσελόνα). Από την άλλη οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να αποκτήσουν και πλεονέκτημα έναντι της πορτογαλικής ομάδας που σε θεωρητικό επίπεδο λογίζεται ως η βασική του αντίπαλος για την 3η θέση που οδηγεί σε συνέχεια για το Europa League.

Μιλώντας για τον σημερινό αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, δεν συμφώνησε με αυτούς που τον χαρακτηρίζουν τελικό (λόγω 3ης θέσης), αφού, όπως υποστήριξε, ακολουθούν άλλοι 5 και πολλά μπορεί να γίνουν. Ωστόσο επισήμανε πως επιδίωξη της ομάδας του είναι η νίκη, ενώ χαρακτήρισε σημαντική ομάδα τη Σπόρτινγκ και ιδιαίτερα ενισχυμένη φέτος. Ο Κοσσοβάρος τεχνικός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στην ομάδα σε σχέση με τον αγώνα της Ξάνθης.

Ντέρμπι στη Ρώμη

Το ντέρμπι μεταξύ Ρόμα και Ατλέτικο Μαδρίτης (21.45 Cosmote Sports 4) για τον 3ο όμιλο ξεχωρίζει από το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα στους 4 πρώτους ομίλους της διοργάνωσης. Τα άλλα παιχνίδια (21.45): 1ος: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βασιλεία (Cosmote Sports 6), Μπενφίκα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 2ος: Σέλτικ - Παρί Σ.Ζ. (Cosmote Sports 5), Μπάγερν - Αντερλεχτ (Cosmote Sports 7). 3ος: Τσέλσι - Καραμπάχ (Cosmote Sports 8).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ