Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Κόντρες με «άρωμα» Super League

Με τις αναμετρήσεις των ομάδων της Super League να κατέχουν τη μερίδα του λέοντος στο πρόγραμμα, συνεχίζεται σήμερα το δεύτερο μέρος της 1ης αγωνιστικής των ομίλων στο Κύπελλο (η αυλαία άνοιξε χτες και θα ολοκληρωθεί αύριο). Σημειώνεται πως από τους οχτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων, την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού παίρνουν οι δύο πρώτοι. Βάσει του συστήματος διεξαγωγής, τα παιχνίδια είναι μονά (δεν υπάρχει ρεβάνς). Στις σημερινές αναμετρήσεις, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στρέφεται στις κόντρες μεταξύ των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, οι περισσότερες από τις οποίες θα διεξαχθούν εντός Αττικής.

Στη Ριζούπολη, η τυπικά γηπεδούχος Λαμία και η ΑΕΚ τίθενται εκ νέου αντιμέτωπες για τον 3ο όμιλο, μόλις τρεις μέρες μετά τον αγώνα τους για το πρωτάθλημα, που έληξε με νίκη της ΑΕΚ με 1-0 και διαμαρτυρίες των Φθιωτών για τη διαιτησία. Οι «κιτρινόμαυροι», που θεωρούνται το φαβορί και αυτής της αναμέτρησης, επιδιώκουν να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία του τελευταίου διαστήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Συν τοις άλλοις ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, στην «Ενωση» θέλουν να διατηρηθούν σε ιδανικά ψυχολογικά επίπεδα. Αλλαγές στο βασικό σχήμα αναμένεται να κάνει ο Μανόλο Χιμένεθ, και λόγω του επερχόμενου ντέρμπι.

Εχοντας κάνει «σεφτέ» πλέον στις νίκες στο πρωτάθλημα, χωρίς όμως να πείθει με την απόδοσή του, ο Παναθηναϊκός για τον 8ο όμιλο υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την ΑΕΛ, επιδιώκοντας να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο απ' ό,τι μέχρι τώρα. Για τον ίδιο όμιλο διεξάγεται και το παιχνίδι μεταξύ ομάδων από τη Football League, με τη φιλόδοξη Παναχαϊκή να υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στο Καυταντζόγλειο, λόγω εργασιών στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ για τον 2ο όμιλο υποδέχεται τον Λεβαδειακό, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να αναμένεται και αυτός να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα του «Δικεφάλου», ο οποίος έχει μοναδικό στόχο τη νίκη.

Σε λεπτές ισορροπίες κινούνται οι αναμετρήσεις του Ατρομήτου με την Κέρκυρα (4ος όμιλος) και του Πλατανιά με τον Απόλλωνα Σμύρνης (1ος όμιλος).

  • Το πρόγραμμα: (16.00 Cosmote Sports 3) Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης, (16.00 Cosmote Sports 1) Ατρόμητος - Κασσιόπη, (18.15 Cosmote Sports 3) Παναχαϊκή - Αναγέννηση Καρδίτσας, (18.15 Cosmote Sports 1) ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός, (20.30 Cosmote Sports 3) Παναθηναϊκός - ΑΕΛ, (20.30 Cosmote Sports 1) ΑΕΚ - Λαμία.
  • Xτεσινά αποτελέσματα: 2ος όμιλος: Αιγινιακός - Απόλλων Πόντου 0-1. 6ος όμιλος: Ξάνθη - Παναιτωλικός 2-0, Πανσερραϊκός - Εργοτέλης 2-0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ