Κυριακή 24 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
Συγκέντρωση την Τετάρτη για το έγκλημα στον Σαρωνικό

Στις 18.30, στην πλατεία Κανάρη (Πασαλιμάνι) στον Πειραιά

Συγκέντρωση ενάντια στο έγκλημα που συντελείται στον Σαρωνικό διοργανώνει το ΠΑΜΕ, την Τετάρτη 27/9 στις 18.30, στην πλατεία Κανάρη (Πασαλιμάνι) στον Πειραιά. Οι προσυγκεντρώσεις των εργατικών σωματείων και των άλλων μαζικών φορέων για τη συγκέντρωση ορίστηκαν στις 6 μ.μ., στα εξής σημεία:

  • Στην πλατεία Τερψιθέας: Τα εργατικά σωματεία και άλλοι μαζικοί φορείς του Πειραιά.
  • Στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά: Μαζικοί φορείς του Νοτίου Τομέα της Αθήνας.
  • Στην πλατεία Καραϊσκάκη (απέναντι από ΗΣΑΠ Πειραιά): Εργατικά σωματεία, ενώσεις και Σύλλογοι ΕΒΕ, φοιτητικοί και σπουδαστικοί Σύλλογοι και άλλοι μαζικοί φορείς της Αθήνας, του Δυτικού Τομέα Αθήνας και του Ανατολικού Τομέα Αθήνας.

Οπως σημειώνει το ΠΑΜΕ στο κάλεσμα προς τα σωματεία, «για το έγκλημα στον Σαρωνικό υπάρχει ένοχος: Είναι οι εφοπλιστές και η κυβέρνησή τους. Τα μεγάλα λόγια για τον Πειραιά που θα γίνει "πύλη εισόδου", "παγκόσμιος κόμβος", τα πήρε το μαζούτ και το πετρέλαιο στη θάλασσα. Επιβεβαιώνεται ότι τα μεγάλα καπιταλιστικά σχέδια, η ανάπτυξη του κεφαλαίου δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες της εργατικής τάξης και του λαού».

Μπροστά στη συγκέντρωση, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ προγραμματίζουν τις εξής περιοδείες: Τη Δευτέρα 25/9 στα πλοία «Δ. Σολωμός», «Νήσος Ρόδος», «Superfast XII», «Αριάδνη», «Φαιστός Παλλάς». Την Τρίτη 26/9 στα πλοία «Blue Star Paros», «Πρέβελη», «Κρήτη ΙΙ», «Κνωσός Παλλάς», «Ελ. Βενιζέλος». Την Τετάρτη 27/9 σε ΚΕΣΕΝ και στα πλοία «Speedrunner III», «Νήσος Σάμος», «Blue Horizon», «Blue Galaxy».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ