Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ
Σήμερα η κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν σήμερα Παρασκευή, στη 1 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Νοσοκομείου Δράμας, που πετιούνται στην ανεργία μετά από 22 χρόνια δουλειάς. Η κινητοποίηση στην Αθήνα, όπως και οι στάσεις εργασίας που πραγματοποιούν όλο αυτό το διάστημα, έχουν αποφασιστεί μέσα από συνελεύσεις των εργαζομένων, οι οποίοι ζητούν επίσης από την ΠΟΕΔΗΝ να τους στηρίξει στην κλιμάκωση του αγώνα τους, προκηρύσσοντας 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Απαιτούν να μη γίνει καμία απόλυση. Ολες οι καθαρίστριες, τραπεζοκόμες, όλοι οι εργαζόμενοι στη φύλαξη και τις υπόλοιπες υπηρεσίες να παραμείνουν στα νοσοκομεία με μόνιμη σταθερή δουλειά, με σύγχρονους όρους και δικαιώματα. Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, ώστε να στελεχωθούν και να αναβαθμιστούν πλήρως οι υπηρεσίες αυτές, με βάση τις λαϊκές ανάγκες.

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Δράμας με ανακοίνωσή του στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην καθαριότητα του νοσοκομείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ