Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Εκστρατεία ενημέρωσης από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ

Στο μεταξύ, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ, με περιοδείες και ομιλίες στους χώρους δουλειάς, στις πόλεις και στα χωριά, συνεχίζουν την εκστρατεία ενημέρωσης του λαού της Θεσσαλίας για το τι πραγματικά σημαίνει η «δίκαιη ανάπτυξη» για την περιοχή και όλη τη χώρα, καλώντας ταυτόχρονα σε μαζική συμμετοχή στο πανθεσσαλικό συλλαλητήριο.

Σε ομιλίες που πραγματοποίησαν χτες σε εργοστάσια και άλλες επιχειρήσεις, στελέχη του Κόμματος τόνισαν ότι οι εργαζόμενοι έχουν σήμερα την πείρα για να βγάλουν συμπεράσματα για το τι κρύβεται πίσω από τους «εθνικούς στόχους» που προβάλλει η κυβέρνηση, προσθέτοντας ότι στην ίδια αντιλαϊκή ρότα βρίσκονται και τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου.

Τους κάλεσαν να θυμηθούν ότι και παλιότερα εμφανίζονταν ως «εθνικοί στόχοι» η είσοδος στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη, η οικονομική διείσδυση του κεφαλαίου στα Βαλκάνια. Σήμερα, λένε ότι «εθνικοί στόχοι» είναι τα πλεονάσματα, η ρύθμιση του κρατικού χρέους, η «γεωστρατηγική αναβάθμιση» της χώρας. Προβάλλουν τις επενδύσεις, την ανταγωνιστικότητα, σαν το «κοινό καλό» για όλους, και για τους εργαζόμενους και για τους βιομηχάνους. Κρύβουν ότι οι μισθωτοί, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι, καλούνται και πάλι να υποστούν αιματηρές θυσίες, για να κερδίζουν οι λίγοι - επιχειρηματικοί όμιλοι, τραπεζίτες, βιομήχανοι.

Για σήμερα Παρασκευή, το πρόγραμμα περιοδειών και ομιλιών προβλέπει:

-- Στη Λάρισα, περιοδείες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στο δημαρχείο, στα σούπερ μάρκετ και ομιλίες στα ΚΑΠΗ Αβέρωφ και Νέας Πολιτείας και στην επιχείρηση ΣΕΛΤΕΡ.

-- Στην Καρδίτσα, περιοδείες στην «Euromedica», στη Λαϊκή Αγορά Παλαμά, στο «Hondos Center». Ομιλία στον Διόνυσο από τον Βαγγέλη Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στα Τρίκαλα, περιοδείες στη λαϊκή αγορά Καλαμπάκας και σε υπηρεσίες του δήμου, στη λαϊκή αγορά Πύλης και υπηρεσίες δήμου, στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, σε σούπερ μάρκετ.

-- Στη Μαγνησία, περιοδεία στο εργοστάσιο ΒΕΜΕΚΕΠ και σε εργοστάσια Μετάλλου της βιομηχανικής περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ