Πέμπτη 12 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Θάσου διοργανώνει στον «ΤΑΡΣΑΝΑ» (Σκάλα Ποταμιάς) εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση. Θα μιλήσει ο Βασίλης Καταπόδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσίαση μουσικοθεατρικού αφιερώματος με τίτλο «Να αποτινάξεις τις αλυσίδες...».

-- Η ΚΟ Τζιτζιφιών Καλλιθέας Αττικής καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος (Θησέως 141), με θέμα: «Σε άδικο σύστημα δεν υπάρχει δίκαιη ανάπτυξη, συσπείρωση τώρα με ΚΚΕ για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, την ανάπτυξη της Κοινωνικής Συμμαχίας, το σοσιαλισμό».

Το Σάββατο 14 Οκτώβρη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Κυψέλης (Καλογερά 18), η ΚΟ Κυψέλης Αττικής καλεί σε σύσκεψη για την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100χρονα της Οχτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης. Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Αμαρουσίου, η ΚΟ Αμαρουσίου καλεί σε εκδήλωση για 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΤΟ Βορείου Τομέα της ΚΝΕ «100 χρόνια από τον Κόκκινο Οκτώβρη».

Την Κυριακή 15 Οκτώβρη:

-- Στις 11 π.μ., στην Ηλιούπολη, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μαρίνου Αντύπα & Σοφ. Βενιζέλου), η ΚΟ Ηλιούπολης καλεί σε εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της Σύγχρονης Εποχής «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., στον Αη Γιώργη Αιγάλεω, στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, οι Οργανώσεις Αιγάλεω του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν σε εκδήλωση για τη μάχη του Αη Γιώργη, που δόθηκε στις 29 Σεπτέμβρη το 1944. Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ και εκπρόσωπος του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Τη Δευτέρα 16 Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ, η ΤΕ Λέσβου καλεί σε εκδήλωση, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (Κομνηνάκη 43), με θέμα «Αλήθειες και ψέματα για τη μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση».

Την Τρίτη 17 Οκτώβρη, η ΤΕ Ηρακλείου, στις 5.30 μ.μ., στον κινηματογράφο «Βιτσέντζος Κορνάρος» (Μαλικούτη 18), παρουσιάζει εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής», αφιερωμένες στην Οκτωβριανή Επανάσταση, με ομιλήτρια την Σόσα Φουντούλη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ του ΚΚΕ αφιερωμένο στην Οκτωβριανή Επανάσταση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ