Τετάρτη 18 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ με το νέο φυλλάδιο

Πλήθος περιοδειών, συσκέψεων και συγκεντρώσεων έχουν ξεκινήσει οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα, με την πολιτική εξόρμηση να αγκαλιάζει χώρους δουλειάς και συνοικίες.

Τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος διακινούν το νέο 4σέλιδο φυλλάδιο που έδωσε στη δημοσιότητα με τίτλο: «Δεν υπάρχει δίκαιη ανάπτυξη σ' ένα άδικο σύστημα. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για δυνατό εργατικό κίνημα και Κοινωνική Συμμαχία, για την Εξουσία».

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Η ΤΟ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας οργανώνει, με αφορμή και το «παραγωγικό συνέδριο» της κυβέρνησης που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη βδομάδα στην περιοχή, περιοδείες σε εργασιακούς χώρους στα Γιάννενα, με επικεφαλής τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος. Στις 8.30 π.μ. στην επιχείρηση «ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ», στις 10.30 π.μ. στο πτηνοτροφικό συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», στις 12.30 μ.μ. στη γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ» και στις 1.30 μ.μ. στην εταιρεία εμφιαλωμένου νερού «ΖΑΓΟΡΙ». Στις 7 μ.μ. σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων (Γιοσέλφ Ελιγιά 7) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ανάπτυξη για ποιον; Υπάρχει διέξοδος;», με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο.

-- Στην Αχαΐα, εξορμήσεις θα πραγματοποιηθούν σε εργαζόμενους στο Δημοτικό Βρεφοκομείο, στη Λαϊκή Αγορά Αγίας Βαρβάρας Πάτρας, στις αποθήκες του σούπερ μάρκετ «Ανδρικόπουλος» στην Οβρυά και στο εργοστάσιο της «Frigoglass» στη Δυτική Αχαΐα. Η ΚΟΒ Νοτίου Διαμερίσματος Πάτρας θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στις 7 μ.μ. στα ΚΑΠΗ της περιοχής Ψάχου και η ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας στις 7 μ.μ. στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών (Φωκαίας 42).

-- Σε σύσκεψη της ΚΟΒ Θερμαϊκού, στις 8 μ.μ., στα γραφεία της Περαίας, θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ