Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Ντέρμπι στο Φάληρο

Το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στη Super League, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 21 - 23 Οκτώβρη. Ο αγώνας θεωρείται κρίσιμος για τους στόχους των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι, μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη, θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το «διπλό» προκειμένου να παραμείνουν στο «ρετιρέ».

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ, που μετά τα στραβοπατήματα σε Τρίπολη και Ξάνθη δεν έχει περιθώρια απωλειών, κοντράρεται με τον αήττητο μέχρι στιγμής Ατρόμητο, που με την αξιόλογη φετινή εικόνα του στοχεύει ψηλότερα από την τρίτη θέση όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Στα αξιοσημείωτα του προγράμματος και οι δοκιμασίες του Πανιωνίου στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και του Παναθηναϊκού στη Φθιώτιδα με αντίπαλο τη Λαμία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ: Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα (16.00 - Novasports 3), Κέρκυρα - Παναιτωλικός (18.15 - Novasports 1), Λαμία - Παναθηναϊκός (20.30 - Novasports 2).

ΚΥΡΙΑΚΗ: Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος (16.00 - Novasports 2), Απόλλων Σμύρνης - Ξάνθη (18.15 - Novasports 2), Πλατανιάς - ΑΕΛ (18.15 - Novasports 3), Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (20.30 - Novasports 1).

ΔΕΥΤΕΡΑ: ΑΕΚ - Ατρόμητος (19.30 - Novasports 1).

«Καμπάνα» σε Μολέδο

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε ποινή τριών αγωνιστικών στον Ροντρίγκο Μολέδο για το χτύπημα στον Βασίλη Ρέντζα, κατά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ για το Κύπελλο. Για το περιστατικό η θεσσαλική ΠΑΕ είχε κάνει σχετική καταγγελία στην Επιτροπή από τις 22 Σεπτέμβρη. Ετσι, ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναμένεται να χάσει τα ματς με Λαμία (21/10), Αναγέννηση Καρδίτσας (24/10) και Ολυμπιακό (28/10). Ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα έφεσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ