Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Συνελεύσεις σωματείων

-- Μπροστά στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο χώρο της ιδιωτικής Υγείας, το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων, Εργαστηρίων, Διαγνωστικών Κέντρων και Συναφών Χώρων καλεί σε Γενική Συνέλευση του κλαδικού σωματείου, σήμερα, Παρασκευή, στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου 48Β).

-- Σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση καλεί σήμερα, Παρασκευή, το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών, Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Θεσπρωτίας, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

-- Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας προχωρά σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 22/10, στις 9 π.μ., στα γραφεία του (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος). «Στις 22 Οκτώβρη συζητάμε και αποφασίζουμε πώς καλύτερα θα οργανώσουμε τους αγώνες», τονίζει το Συνδικάτο, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση, αλλά και στις συνελεύσεις των παραρτημάτων που θα ακολουθήσουν.

-- Σε Γενική Συνέλευση καλεί το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «LIDL Ελλάς», την Κυριακή 22/10, στις 11 π.μ., στα γραφεία του (Αγίας Φιλοθέης 5Β, πλατεία Μητροπόλεως). Στη συνέλευση θα συζητηθούν οι εξελίξεις και ο σχεδιασμός δράσης για το επόμενο διάστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ