Τρίτη 24 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ
Στο δρόμο του αγώνα ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι πρωτοβουλίες Ενώσεων και Επιτροπών Αγώνα αυτοαπασχολουμένων και ΕΒΕ, μπροστά στο αγωνιστικό δεκαήμερο που έχει καλέσει η ΠΑΣΕΒΕ στις αρχές Νοέμβρη.

Αύριο Τετάρτη, η Ενωση ΕΒΕ Ν. Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Ειρηνοδικείο, ενάντια στην κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων άνεργου μέλους της Ενωσης.

Την ίδια μέρα, η Ενωση ΕΒΕ Ν. Ερυθραίας - Κηφισιάς διοργανώνει σύσκεψη προετοιμασίας της κινητοποίησης που θα πραγματοποιήσει στην περιοχή τις επόμενες μέρες.

Την Τετάρτη 1/11, τα κλαδικά Σωματεία Υδραυλικών, Ηλεκτρολόγων, Ξυλουργών και Μετάλλου θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών, ενάντια στην αντιλαϊκή φοροεπιδρομή. Θα ακολουθήσουν κινητοποιήσεις και κλείσιμο καταστημάτων για την υπεράσπιση της κυριακάτικης αργίας την Κυριακή 5/11.

Οι κινητοποιήσεις που θα εκδηλωθούν σε τοπικό και κλαδικό επίπεδο θα κορυφωθούν με κεντρικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Νοέμβρη, σε ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ