Παρασκευή 28 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Πολιτιστικές διαδρομές

Παντελής Θαλασσινός
Παντελής Θαλασσινός
Ο Παντελής Θαλασσινός θα δώσει σήμερα συναυλία στο Αλσος Ν. Σμύρνης, με τραγούδια παλιά και φρέσκα, που φέρουν τη σφραγίδα της δημιουργίας του, καθώς και παραδοσιακά.

  • Μια μοναδική συναυλία στο θέατρο του Λυκαβηττού θα δώσει αύριο η ταλαντούχα βιολονίστα Βανέσα Μέι. Στα 22 της, μόλις χρόνια, είναι από τους λίγους καλλιτέχνες, που συνδύασε με άνεση και πρωτοτυπία την κλασική με την ποπ μουσική.
  • Αφιερωμένο στη νεολαία είναι το «16ο Παμποντιακό τριήμερο», που διοργανώνει ο σύλλογος «Αργώ», από σήμερα μέχρι την Κυριακή στην Καλλιθέα. Σήμερα (8μ.μ.), στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας θα εμφανιστούν η Παιδική Χορευτική Ομάδα Ενωσης Ποντίων Αιγάλεω «Ο Καύκασος» και το συγκρότημα του Παύλου Τσολακίδη. Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο (8μ.μ.), στην πλατεία Δαβάκη.
  • Αύριο (10.30μ.μ.), στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3), το σχήμα «Οριαν Εξπρές» θα παρουσιάσει μουσικές της ανατολικής Μεσογείου.
  • Στο Ηρώδειο, την Κυριακή (8.30μ.μ.) θα παρουσιαστεί το συμφωνικό ορατόριο «Αποκάλυψις» του Ελληνοαυστραλού συνθέτη Τάσου Ιωαννίδη από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, σε διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού.
  • Ο Νότης Μαυρουδής θα δώσει συναυλία, την Κυριακή (8.30μ.μ.), στην Πλατεία Κοντοπεύκου (Πεντέλης και Κορυτσάς, Αγ. Παρασκευή). Θα παρουσιάσει μαζί με τον κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη και την τραγουδίστρια Θεοδοσία Στίγκα ένα πρόγραμμα με «Ερωτικές Λαϊκές Μπαλάντες». Είσοδος ελεύθερη.
  • Συναυλία - αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (8.30μ.μ.), στις Τζιτζιφιές (στον πεζόδρομο της οδού Θράκης). Συμμετέχουν ο Τόνιος Πασχάλης και το συγκρότημα «Μουσική Παρέμβαση».
  • Στο Κηποθέατρο Παπάγου, τη Δευτέρα (8.30μ.μ.), θα παρουσιαστεί το έργο του Aγγελου Μοσχονά «Αν ήταν σήμερα το χθες», σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Κάλβου, μουσική Κατερίνας Μάσκα, σκηνικά Χάρη Σεπετζή. Ερμηνεύουν: Θεόδωρος Κάλβος, Βαγγέλης Πυρινής, Αθηνά Δόμβρου κ.ά.
  • Στο Θέατρο του Λυκαβηττού ανεβαίνει τη Δευτέρα η παράσταση «Ο Καιρός του Κόσμου - Νεάπολις» των Νίκου Αντύπα, Γιάννη Σπάθα και Λίνας Νικολακοπούλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ