Πέμπτη 14 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Χριστουγεννιάτικες γιορτές για παιδιά

Την Κυριακή, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό. Στις 27 Δεκέμβρη στη Θεσσαλονίκη

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ υποδέχονται τις γιορτινές μέρες που έρχονται, προετοιμάζοντας τα καθιερωμένα πια παιδικά Χριστουγεννιάτικα Φεστιβάλ, με πλούσιο πρόγραμμα και ελεύθερη είσοδο.

Στην Αθήνα, η παιδική αυτή γιορτή θα γίνει την Κυριακή 17 Δεκέμβρη, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, από τις 5 το απόγευμα.

Αναλυτικά στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται:

  • 17.00: Γιορτινό καλλιτεχνικό εργαστήρι.
  • 18.30: Μέλη της Θεατρικής Ομάδας της ΚΝΕ θα δραματοποιήσουν ένα ιδιαίτερα αγαπημένο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά, «Η μάγισσα Φρικαντέλλα που μισούσε τα κάλαντα». Θα συμμετάσχει η παιδική χορωδία παιδιών μεγαλύτερων τάξεων του Δημοτικού και Γυμνασίου.
  • 19.15: «Η Αλίκη στη χώρα των Χριστουγέννων», από το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο «White Puppet Theatre».

Ακόμα, στο χώρο θα υπάρχει βιβλιοπωλείο, ενώ οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν face painting, να παίξουν σκάκι και να δημιουργήσουν στον... «λιχουδοχώρο», απολαμβάνοντας ευχάριστες εκπλήξεις!

Στη Θεσσαλονίκη

Αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη, Πρωτοχρονιάτικη γιορτή για παιδιά διοργανώνουν και φέτος οι Οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, την Τετάρτη 27 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., στο δημαρχείο της πόλης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Κατασκευή Χριστουγεννιάτικης κούκλας και σβούρας, εργαστήρι μοντελισμού και πειραμάτων χημείας, Χριστουγεννιάτικα παραμύθια με τη συνοδεία μουσικής από τα «Κόκκινα αλεξίπτωτα», ομαδικά παιχνίδια, χορό και πάρτι. Στο χώρο θα λειτουργεί γωνία αλληλεγγύης, face painting, lego και σκάκι. Τη γιορτή θα επισκεφτεί και ο Αη Βασίλης για να μοιράσει δώρα στα παιδιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ