Τετάρτη 20 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από τη ζωή η ΔΕΡΒΕΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, οπαδός του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής της.

Στη μνήμη της, η συντρόφισσα Κανδρη Ευθυμία προσφέρει στο κόμμα 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγ. Βαρβαράς Νοτιοδυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της μάνας μου ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, το γένος Μανωλόπουλου, της αδελφής της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, το γένος Μανωλόπουλου και του θείου μου ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ (Μανωλογιάννη), που ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που μου δίδαξαν την αλήθεια για την Εθνική Αντίσταση, το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ και τον Δημοκρατικό Στρατό, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγ. Βαρβάρας Νοτιοδυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής.

Σύντροφος Δημήτρης Κανελλόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδελφού μου ΧΑΛΑΡΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, που «έφυγε» πριν ένα χρόνο από κοντά μας, προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Δημοσίου.

Θοδώρα Χάλαρη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΛΥΣΤΑΚΑ του Γεωργίου, η οικογένεια προσφέρει 50 ευρώ στο Κόμμα, που μέχρι την τελευταία του πνοή υπηρέτησε θερμά.

Οικογένεια Πλύστακα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΚΩΣΤΑ ΠΑΥΛΟΥ και ΚΩΣΤΑ Α. ΠΙΝΑΚΙΔΗ, προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Δημοσίου.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΝΑΚΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΝΑΚΙΔΗΣ
Κ. Σ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μας ΕΥΘΥΜΗ ΓΟΥΣΙΑ που τόσο πρόωρα «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Δ1 Δικηγόρων, ως συμβολική προσφορά, 50 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

Οι σύντροφοι και συνεργάτες του

Νίκος Νικητόπουλος - Φιλάρετος Σεβαστιάδης

***

ΦΩΤΟ

Στις 18 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από τον πρόωρο χαμό του αγαπητού σε όλους μας κομμουνιστή συνδικαλιστή ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΥΣΑΛΗ. Η σύναξη που έγινε προς τιμήν του έδειξε ότι παραμένει αξέχαστος και συνεχίζει να ενώνει την παλιά του παρέα.

Στη μνήμη του φίλοι και συνοδοιπόροι του προσφέρουν μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Κοκκινιάς 70 ευρώ στο ΚΚΕ, το Κόμμα που γαλούχησε και ανέδειξε και τον φίλο μας.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου αγωνιστή του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε το 1949, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Βέροιας, 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Τ. Χ.


ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΥΛΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΥΛΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΛΥΣΤΑΚΑ
ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΛΥΣΤΑΚΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ

ΔΕΡΒΕΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΔΕΡΒΕΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΕΥΘΥΜΗΣ ΓΟΥΣΙΑΣ
ΕΥΘΥΜΗΣ ΓΟΥΣΙΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ